Hittills har 363.675.434 personer tagit avstånd från det Kinesiska Kommunistpartiet

Som en filial till organisationen till The Global Service Center for Quitting Chinese Communist Party, är Tuidang-center Sverige en ideell förening som stödjer de kinesiska medborgarnas utträde ur det kinesiska kommunistpartiet samt dess system, informerar och sprider fakta om det kinesiska kommunistpartiets brottsliga historia, bevakar utvecklingen av mänskliga rättigheter i Kina, och verkar för det kinesiska folket skall återupptäcka deras ursprungliga tradition och kultur.

300 miljoner utträden från det kinesiska kommunistpartiet (KKP) Global Tuidangcenter

Postat av Marja-Leena (leenamarja) den 09 Feb 2021
Hem >>

Global Tuidangcenter

Tidigare republikansk president: Kineserna är redo för en förändring

Den 10 december uppgav den tidigare presidenten i Missouri, Ed Martin, att över 369 miljoner kineser som lämnat KKP är ett tecken på deras beredskap för att eliminera KKP.

I november 2004 publicerade Epoch Times en serie "Nio kommentarer om det kinesiska kommunistpartiet" som uttryckligen avslöjade KKP:s onda natur av anti-himlen, anti-jorden, anti-mänskligheten, och det har lett till en kraftigt stigande flod av "Tre utträden”. Fram till den 10 december 2020 har över 369 miljoner kineser gjort sin anmälan om att de lämnar KKP och dess anslutna organisationer.

Rui Cao sade i sitt uttalande att han genom åren gradvis har sett KKP:s onda natur klart. När det gällde deras människor pratade det om anständighet, rättvisa, ärlighet och ära, men vad det gjorde mot sig självt var precis tvärtom. Det vågade använda alla medel för att förstöra intressen utan vördnad för gudomliga varelser, det ville till och med ersätta Gud. Därför vill han publicera sin förklaring.

Shurong Wang sade: I varje rörelse initierad av KKP anstiftar den människor att slåss med människor, till och med att förfölja oskyldiga människor för att säkra dess intressen. Detta har resulterat i brist på ärlighet, och förtroendet bland folket har försvunnit. Människor tror nu bara på pengar och för att skaffa pengar vågar de göra vad som helst. Därför kommer det gudomliga att straffa ondskan. När jag bevittnade dessa saker bestämde jag mig för att helt och hållet dra mig ur den anslutna ungdomsgruppen och pionjärgruppen. Detta innebär att jag har upphävt den ed som gjordes när jag gick med i ovanstående grupper och jag är redo för en ljus framtid.

”När jag hörde nyheterna blev jag mycket upplivad och jag uppmuntrar dem att göra det. Jag tror att mer och mer kommer att hända snart, ” sade Martin på Mänskliga rättighetsdagen.

Han tror att kineserna är redo för upplösningen av KKP, precis som Sovjetunionens folk var.

"Vi kan inte leva i en värld där den kommunistiska regimen fortsätter att korrumpera världen och misshandla dess folk, det är inte acceptabelt."

”Jag tror att när Sovjetunionen misslyckades, berodde det på påtryckningar från Amerika, vilket vi måste göra, men det var också folket som bestämde att de ville ha en förändring. Jag tror att det kinesiska folket är redo för en förändring, och det kommer att bli fruktansvärt svårt. Den kinesiska regimen har visat att de kommer att fortsätta att förtrycka människor.” Jones Jone, ordförande för Marginalized Group project, uttryckte att han var glad att se så många kineser som har skakat av sig kontrollen från KKP: ”Att lämna KKP är en vacker sak. Folket vaknar upp. Lämna tillbaka friheten till Kina”.

Ali Alexander, en av arrangörerna av "Stop the Steal", sa att det är uppmuntrande att se de tre utträdena. ”Det är väldigt uppmuntrande. Detta fenomen kan spridas för att bli en trend. Jag står med dessa kineser. ”

I takt med att antalet personer som lämnar KKP ständigt ökar skärper USA också sin invandrings- och visumpolitik för KKP-medlemmar. Den 2 oktober 2020 tillkännagav USCIS en ny regel som förbjuder dem som har gått med i KKP, att ansöka om amerikanst grönt kort (American Green Card) och asyl.

Den 3 december erkände det amerikanska utrikesdepartementet att en ny regel gällde för visumansökan från KKP-medlemmar. Enligt den nya regeln kommer längden på icke-invandringsvisum (B1/B2) för KKP-medlemmar och deras närmaste familjemedlemmar att minskas från 10 år till bara en månad, endast en resa.

global.tuidang.org/2020/12/24/300-million-withdrawal-from-the-chinese-communist-party-ccp/

Senaste ändring: 30 Apr 2021 kl. 09:17

Tillbaka