Hittills har 363.675.434 personer tagit avstånd från det Kinesiska Kommunistpartiet

Som en filial till organisationen till The Global Service Center for Quitting Chinese Communist Party, är Tuidang-center Sverige en ideell förening som stödjer de kinesiska medborgarnas utträde ur det kinesiska kommunistpartiet samt dess system, informerar och sprider fakta om det kinesiska kommunistpartiets brottsliga historia, bevakar utvecklingen av mänskliga rättigheter i Kina, och verkar för det kinesiska folket skall återupptäcka deras ursprungliga tradition och kultur.

369 miljoner utträden från det kinesiska kommunistpartiet (KKP) Global Tuidangcenter

Global Tuidangcenter

Tidigare republikansk president: Kineserna är redo för en förändring

Den 10 december uppgav den tidigare presidenten i Missouri, Ed Martin, att över 369 miljoner kineser som lämnat KKP är ett tecken på deras beredskap för att eliminera KKP.

I november 2004 publicerade Epoch Times en serie "Nio kommentarer om det kinesiska kommunistpartiet" som uttryckligen avslöjade KKP:s onda natur av anti-himlen, anti-jorden, anti-mänskligheten, och det har lett till en kraftigt stigande flod av "Tre utträden”. Fram till den 10 december 2020 har över 369 miljoner kineser gjort sin anmälan om att de lämnar KKP och dess anslutna organisationer.

Rui Cao sade i sitt uttalande att han genom åren gradvis har sett KKP:s onda natur klart. När det gällde deras människor pratade det om anständighet, rättvisa, ärlighet och ära, men vad det gjorde mot sig självt var precis tvärtom. Det vågade använda alla medel för att förstöra intressen utan vördnad för gudomliga varelser, det ville till och med ersätta Gud. Därför vill han publicera sin förklaring.

Shurong Wang sade: I varje rörelse initierad av KKP anstiftar den människor att slåss med människor, till och med att förfölja oskyldiga människor för att säkra dess intressen. Detta har resulterat i brist på ärlighet, och förtroendet bland folket har försvunnit. Människor tror nu bara på pengar och för att skaffa pengar vågar de göra vad som helst. Därför kommer det gudomliga att straffa ondskan. När jag bevittnade dessa saker bestämde jag mig för att helt och hållet dra mig ur den anslutna ungdomsgruppen och pionjärgruppen. Detta innebär att jag har upphävt den ed som gjordes när jag gick med i ovanstående grupper och jag är redo för en ljus framtid.

”När jag hörde nyheterna blev jag mycket upplivad och jag uppmuntrar dem att göra det. Jag tror att mer och mer kommer att hända snart, ” sade Martin på Mänskliga rättighetsdagen.

Han tror att kineserna är redo för upplösningen av KKP, precis som Sovjetunionens folk var.

"Vi kan inte leva i en värld där den kommunistiska regimen fortsätter att korrumpera världen och misshandla dess folk, det är inte acceptabelt."

”Jag tror att när Sovjetunionen misslyckades, berodde det på påtryckningar från Amerika, vilket vi måste göra, men det var också folket som bestämde att de ville ha en förändring. Jag tror att det kinesiska folket är redo för en förändring, och det kommer att bli fruktansvärt svårt. Den kinesiska regimen har visat att de kommer att fortsätta att förtrycka människor.” Jones Jone, ordförande för Marginalized Group project, uttryckte att han var glad att se så många kineser som har skakat av sig kontrollen från KKP: ”Att lämna KKP är en vacker sak. Folket vaknar upp. Lämna tillbaka friheten till Kina”.

Ali Alexander, en av arrangörerna av "Stop the Steal", sa att det är uppmuntrande att se de tre utträdena. ”Det är väldigt uppmuntrande. Detta fenomen kan spridas för att bli en trend. Jag står med dessa kineser. ”

I takt med att antalet personer som lämnar KKP ständigt ökar skärper USA också sin invandrings- och visumpolitik för KKP-medlemmar. Den 2 oktober 2020 tillkännagav USCIS en ny regel som förbjuder dem som har gått med i KKP, att ansöka om amerikanst grönt kort (American Green Card) och asyl.

Den 3 december erkände det amerikanska utrikesdepartementet att en ny regel gällde för visumansökan från KKP-medlemmar. Enligt den nya regeln kommer längden på icke-invandringsvisum (B1/B2) för KKP-medlemmar och deras närmaste familjemedlemmar att minskas från 10 år till bara en månad, endast en resa.

global.tuidang.org/2020/12/24/300-million-withdrawal-from-the-chinese-communist-party-ccp/

Hongkongs invånare hjälpte 1000 människor i Kina att lämna KKP

Minghui

Under många år har Falun Gong-utövare fortsatt att berätta om förföljelsen av utövarna i Kina på turistplatser i Hongkong. Med tiden har de upptäckt att fler och fler människor förstår sanningen. Det finns till och med en medborgare i Hongkong som, efter att ha förstått sanningen om Falun Dafa, har hjälpt nästan 1000 människor i Kina att lämna det kinesiska kommunistpartiet (KKP) och dess anslutna ungdomsorganisationer.

När turister från Kina stiger av tåget på Hongkongs Hung Hom-station är den första synen som hälsar människor välkomna attraktiva banderoller med ord som ”Falun Dafa är bra”, “Himlens förintelse av KKP är en slutgiltig händelse i historien”, och ”Hela världen stämmer Jiang Zemin.”

Sedan 2012 har Hongkongs förening för Ungdomsomsorg AB (Youth Care Association Limited), som stöds av KKP, orsakat störningar på de här platserna i Hongkong och dess anställda fortsätter att hänga upp banderoller som förtalar Falun Gong. Utövarna har fortsatt sina ansträngningar på ett fredligt och rationellt sätt trots störningar, utan att upphöra ens för en dag.

I juli 2020, efter att KKP tvingade sin nationella säkerhetslag på Hongkong, blev många oroliga för Falun Gong-utövarnas säkerhet i Hongkong, men utövarna har inte dragit sig tillbaka och har fortsatt att berätta om sanningen med sitt fredliga tillvägagångssätt.

Xiaowang, som talar med en Jiangsuaccent, har fortsatt i sitt arbete i Hung Hom-området i 17 år. Xiaowang har ett elegant utseende och distribuerar tidningar till förbipasserande med ett leende varje dag.
”Jag är verkligen tacksam till mästare Li Hongzhi för att han har lärt oss en sådan hög nivås Dafa under denna kritiska period av mänsklig historia, där mänsklighetens moral och levnadsmiljö degenererats till en farlig nivå. Innan jag lärde mig Falun Dafa var min hälsa riktigt dålig och jag hade en dålig karaktär. Men efter att ha lärt mig Dafa lärde jag mig det verkliga syftet med livet i detta materialistiska samhälle. Jag kan skilja mellan gott och ont, rätt och fel. Således är jag verkligen mycket tacksam till mästare Li. ”

Xiaowang sade att på grund av Falun Dafa-utövarnas ansträngningar i Hongkong under åren, och särskilt efter rörelsen mot utlämning förra året, har allt fler av Hongkongs invånare kommit att verkligen förstå KKP:s onda natur och har nu allierat sig med de rättfärdiga och har frivilligt hjälpt till att sprida sanningen om Falun Dafa till andra. Ta till exempel en medborgare i Hongkong som ofta läst utövarnas tidningar och bestämde sig för att börja skicka tidningarna tillbaka till sin hemstad i Kina. Han hjälpte därefter 1000 personer i Kina att lämna KKP och dess anslutna ungdomsorganisationer.

Xiaowang sade: ”Han skickade Falun Gong-tidningar till människor på sin hemort för att läsa. Efter det sade jag till honom att eftersom de har förstått sanningen, varför ber du dem inte att lämna KKP? Nu, närhelst han kommer förbi, tar han med fler listor med namn på, mer än 20 eller 30 personer som vill lämna KKP och dess anslutna organisationer, och namnen på de här listorna är alla deras riktiga namn. Hittills har han redan tagit med sig över 40 listor”.

global.tuidang.org/2020/12/05/hong-kong-citizen-helped-1000-people-in-china-quit-the-ccp

58 bilar med affischtexten “END EVIL CCP (Stoppa det onda KKP)” dök upp framför den kinesiska ambassaden i Washington DC. Det kinesiska kommunistpartiet är rädd.

Ying Sun | Globala Tuidang-centrets reporter

Den 5 januari 2021 (standardtid östkusten) höll 58 bilar från New York en parad runt det kinesiska ambassaden i Washington DC med meddelandet "End CCP ( Stoppa kkp)". Samtidigt samlades patrioter från hela Amerika i Washington DC för att delta i paraden "Rädda republiken".

Affischerna som fästs på bilarna innehöll meddelanden som: "Gud kommer att förstöra KKP", "Eliminera demonen KKP", "KKP söker världsherravälde", "Gud kommer att eliminera KKP”, ”Lämna KKP för att vara säker", "Gör slut på KKP”, ”Gör slut på tyrannin", "Stoppa påtvingad organskörd i Kina”,”Fira 360 miljoner människor som lämnat KKP”,”KKP ljuger, människor dör”,“KKP förstör mänskligheten”,“Stoppa dödandet”,”Ner med KKP”,“Håll KKP ansvarig för sina brott”, ”Underteckna petitionen på endccp.com”,”Välkommen ett Kina utan KKP”,“Det ultimata målet för KKP är att förstöra mänskligheten”.

Kortegen körde vägen runt den kinesiska ambassaden tre gånger. Varje affisch avslöjade KKP:s onda natur och varje bil som hade dessa affischer har skrämt KKP. "Stoppa det onda KKP”-bilkortegen har verkligen skrämt KKP.

global.tuidang.org/2021/01/18/surprise-58-cars-with-posters-of-end-evil-ccp-appeared-in-front-of-the-chinese-embassy-in-washington-dc-chinese-communist-party-is-frightened

7-9:e kommentaren upplagd som video

Nu kan äntligen svenska tittare få möjligheten att få se de nio kommentarerna om kommunistpartiet textat till svenska.
Klicka på bilden till vänster för att börja titta på den dokumentärserie som har startat en fredlig revolution i dagens Kina. Nu är det 116.394.174 personer som har avsagt sig det kinesiska kommunistpartiet.

Jörgen Bergman
Ordförande  Tuidangcenter-Sverige

Nu finns "Sjätte kommentaren" upplagd som video

Nu kan äntligen svenska tittare få möjligheten att få se de nio kommentarerna om kommunistpartiet textat till svenska.
Klicka på bilden till vänster för att börja titta på den dokumentärserie som har startat en fredlig revolution i dagens Kina. Nu är det 67.089.974 personer som har avsagt sig det kinesiska kommunistpartiet.

Jörgen Bergman
Ordförande  Tuidangcenter-Sverige

Läs mer
Röda muren rivs med telefonkort

Röda muren rivs med telefonkort

Berättelser om hur folk träder ur KKP

Beväpnade med endast telefonkort, telefon och ett uppriktigt hjärta, river Falun Gong-utövare ner den röda muren sten för sten.

Volontärer arbetar på fritiden med egna resurser. De ringer tusentals telefonsamtal till kineser i Kina och hjälper dem att träda ur det kinesiska kommunistpartiet (KKP).

Läs mer
Nio kommentarer om kommunistpartiet nu som video

Nu kan äntligen svenska tittare få möjligheten att få se de nio kommentarerna om kommunistpartiet textat till svenska.
Klicka på bilden till vänster för att börja titta på den dokumentärserie som har startat en fredlig revolution i dagens Kina. Nu är det 45.646.788 personer som har avsagt sig det kinesiska kommunistpartiet.

Jörgen Bergman
Ordförande  Tuidangcenter-Sverige

Läs mer
Tuidang på plats i Göteborg

“Tuidang” är ett kinesiskt ord som betyder “gå ur partiet”. Tuidang-rörelsen har vuxit snabbt i Kina och en orsak till avhoppen är Epoch Times artikelserie “Nio kommentarer om kommunistpartiet” som beskriver det kinesiska kommunistpartiets blodiga historia.

Läs mer
Tuidang-center informerar om KKP:s brott

Tuidang-center informerar om KKP:s brott

Representanter från Tuidang-centret i Sverige var under lördagseftermiddagen på Mynttorget i Stockholm för att uppmuntra kineser att träda ur det kinesiska kommunistpartiet (KKP) och informera allmänheten om KKP:s brott mot mänskliga rättigheter.

Läs mer
Nio kommentarer - Kinas icke- våldsrevolution

Nio kommentarer - Kinas icke- våldsrevolution

Det är tre år sedan Epoch Times för första gången publicerade artikelserien Nio kommentarer om det kinesiska kommunistpartiet. Med anledning av årsdagen den 23 november höll Epoch Times i Japan ett seminarium i Tokyo med titeln En noggrann undersökning av de Nio kommentarerna. Kinaforskare från både Kina och Japan undersökte den påverkan som de Nio kommentarerna har haft på Kinas politiska kretsar och samhället i allmänhet.

Läs mer