Hittills har 363.675.434 personer tagit avstånd från det Kinesiska Kommunistpartiet

Som en filial till organisationen till The Global Service Center for Quitting Chinese Communist Party, är Tuidang-center Sverige en ideell förening som stödjer de kinesiska medborgarnas utträde ur det kinesiska kommunistpartiet samt dess system, informerar och sprider fakta om det kinesiska kommunistpartiets brottsliga historia, bevakar utvecklingen av mänskliga rättigheter i Kina, och verkar för det kinesiska folket skall återupptäcka deras ursprungliga tradition och kultur.

Hongkongs invånare hjälpte 1000 människor i Kina att lämna KKP

Postat av Marja-Leena (leenamarja) den 09 Feb 2021
Hem >>

Minghui

Under många år har Falun Gong-utövare fortsatt att berätta om förföljelsen av utövarna i Kina på turistplatser i Hongkong. Med tiden har de upptäckt att fler och fler människor förstår sanningen. Det finns till och med en medborgare i Hongkong som, efter att ha förstått sanningen om Falun Dafa, har hjälpt nästan 1000 människor i Kina att lämna det kinesiska kommunistpartiet (KKP) och dess anslutna ungdomsorganisationer.

När turister från Kina stiger av tåget på Hongkongs Hung Hom-station är den första synen som hälsar människor välkomna attraktiva banderoller med ord som ”Falun Dafa är bra”, “Himlens förintelse av KKP är en slutgiltig händelse i historien”, och ”Hela världen stämmer Jiang Zemin.”

Sedan 2012 har Hongkongs förening för Ungdomsomsorg AB (Youth Care Association Limited), som stöds av KKP, orsakat störningar på de här platserna i Hongkong och dess anställda fortsätter att hänga upp banderoller som förtalar Falun Gong. Utövarna har fortsatt sina ansträngningar på ett fredligt och rationellt sätt trots störningar, utan att upphöra ens för en dag.

I juli 2020, efter att KKP tvingade sin nationella säkerhetslag på Hongkong, blev många oroliga för Falun Gong-utövarnas säkerhet i Hongkong, men utövarna har inte dragit sig tillbaka och har fortsatt att berätta om sanningen med sitt fredliga tillvägagångssätt.

Xiaowang, som talar med en Jiangsuaccent, har fortsatt i sitt arbete i Hung Hom-området i 17 år. Xiaowang har ett elegant utseende och distribuerar tidningar till förbipasserande med ett leende varje dag.
”Jag är verkligen tacksam till mästare Li Hongzhi för att han har lärt oss en sådan hög nivås Dafa under denna kritiska period av mänsklig historia, där mänsklighetens moral och levnadsmiljö degenererats till en farlig nivå. Innan jag lärde mig Falun Dafa var min hälsa riktigt dålig och jag hade en dålig karaktär. Men efter att ha lärt mig Dafa lärde jag mig det verkliga syftet med livet i detta materialistiska samhälle. Jag kan skilja mellan gott och ont, rätt och fel. Således är jag verkligen mycket tacksam till mästare Li. ”

Xiaowang sade att på grund av Falun Dafa-utövarnas ansträngningar i Hongkong under åren, och särskilt efter rörelsen mot utlämning förra året, har allt fler av Hongkongs invånare kommit att verkligen förstå KKP:s onda natur och har nu allierat sig med de rättfärdiga och har frivilligt hjälpt till att sprida sanningen om Falun Dafa till andra. Ta till exempel en medborgare i Hongkong som ofta läst utövarnas tidningar och bestämde sig för att börja skicka tidningarna tillbaka till sin hemstad i Kina. Han hjälpte därefter 1000 personer i Kina att lämna KKP och dess anslutna ungdomsorganisationer.

Xiaowang sade: ”Han skickade Falun Gong-tidningar till människor på sin hemort för att läsa. Efter det sade jag till honom att eftersom de har förstått sanningen, varför ber du dem inte att lämna KKP? Nu, närhelst han kommer förbi, tar han med fler listor med namn på, mer än 20 eller 30 personer som vill lämna KKP och dess anslutna organisationer, och namnen på de här listorna är alla deras riktiga namn. Hittills har han redan tagit med sig över 40 listor”.

global.tuidang.org/2020/12/05/hong-kong-citizen-helped-1000-people-in-china-quit-the-ccp

Senaste ändring: 08 Mar 2021 kl. 08:42

Tillbaka