Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/66/120466/tuidang.se/public_html/framework/class.database.php on line 61 Tuidang Center | Service-center for quitting Chinese Communist Party - Hem

Hittills har 363.675.434 personer tagit avstånd från det Kinesiska Kommunistpartiet

Som en filial till organisationen till The Global Service Center for Quitting Chinese Communist Party, är Tuidang-center Sverige en ideell förening som stödjer de kinesiska medborgarnas utträde ur det kinesiska kommunistpartiet samt dess system, informerar och sprider fakta om det kinesiska kommunistpartiets brottsliga historia, bevakar utvecklingen av mänskliga rättigheter i Kina, och verkar för det kinesiska folket skall återupptäcka deras ursprungliga tradition och kultur.

Flushing ett testområde för global antikampanj

Postat av Marja-Leena (leenamarja) den 05 Jun 2008
Hem >>
 

KKP:s spioner klädde ut sig till Falun Gong-utövare för att sprida falska rykten om Falun Gong under en manifestation till stöd för de drygt 37 miljoner personer som officiellt har lämnat Kinas kommunistparti (KKP) och dess anslutna organisationer i Flushing, New York.

Förklädda i gula tröjor med Falun Gong-motiv hävdade de att de "förklarade sanningen" till den kinesiska befolkningen i Flushing. De sade till människorna att "jordbävningen i Sichuan är kinesernas vedergällning" och att "kineser dog i jordbävningen på grund av karma". Dessa individer försökte väcka hat bland de kineser som inte känner till de verkliga omständigheterna.

De har låtsats vara Falun Gong-utövare de senaste två veckorna. De höll till och med i banderoller som förkunnade att "himlen kommer att förstöra Kina" för att väcka avsky bland kineserna. Så snart de verkliga Falun Gong-utövarna identifierat dem sprang de sin väg.

Sekreteraren för Kinas centrala politiska och lagstiftande kommitté, Zhou Yongkang, har ett nätverk av spioner såväl inom som utanför Kinas gränser. Spionnätverket inkluderar grupper som kinesiska student- och forskarföreningar och andra utlandskinesiska förbund. Genom dessa involverade grupper sprids fabricerade rykten bland kinesiska utlandsstudenter på e-postlistor och i KKP-kontrollerad media.

Dessa spioner från KKP påstår sig vara studenter, kinesiska immigranter, så kallade Falun Gong-sympatisörer och även "Falun Gong-utövare". Deras uppdrag är att sprida antipropaganda för att svartmåla Falun Gong. De hävdar till exempel att "Falun Gong inte donerar pengar för räddningsarbetet efter skalvet" och att "jordbävningen orsakades av karma".

KKP:s spioner skickar internetmeddelanden i Falun Gong-utövares namn, eller låtsas stödja Falun Gong för att sprida rykten bland den kinesiska befolkningen. "Vi sympatiserade med Falun Gong förut, men på grund av hur de betett sig på sista tiden stödjer vi dem inte längre", säger alla dessa spioner. Den interna spionträningen som KKP står för lär ut att detta är den mest effektiva taktiken. De hävdar att det kommer att dra uppmärksamheten från Falun Gong-utövarna och förvirra vanligt folk.

En del av de spioner som påstår sig vara Falun Gong-utövare skickar e-post för att sprida falska "uttalanden från Epoch Times". De spelar på kinesernas patriotism för att sprida rykten om OS, den nyligen inträffade jordbävningen och Tibet-frågor. Denna vidsträckta kampanj med desinformation har haft funktionen att väcka avsky mot Falun Gong och Epoch Times bland kineser i Kina och utomlands.

En person från Shanghai som deltagit på KKP:s spionträning avslöjar de metoder han lärt sig för att svartmåla Falun Gong-utövare:

- Att låtsas vara sympatisör är väldigt effektivt, så högt uppsatta ledare vill att vi alla använder den här metoden för att sprida rykten om Falun Gong i kinesiska studentföreningar utomlands och i samhället i Kina. Det är faktiskt mycket lätt att identifiera dessa bedragare, för denna grupp med människor förstår över huvud taget inte vad Falun Gong är. De talar alla i enighet med spionträningen de fått så orden de använder är i grund och botten desamma, berättar personen.

Spionrörelsen som Zhou Yongkang organiserat använder sig av nästan identiska metoder inne i Kina och utanför. Dessa spioner använder nästan samma ord och tar upp liknande ämnen. De säger att "Falun Gong kommer att föra med sig död åt Kina och att de inte är patriotiska". De flesta av dessa KKP-tränade individer hävdar att de "en gång i tiden sympatiserade med Falun Gong-utövarna men eftersom Epoch Times rapporter om kommande OS och Tibet-frågor sårar kinesernas känslor stödjer de inte längre Falun Gong".

Den här förtalskampanjen med fabricerade historier mot Falun Gong utspelar sig i New York, men detta bedrägeri har snabbt organiserats även i andra länder. I regioner och städer med kinesiska konsulat och ambassader, till exempel Japan, Frankrike, Storbritannien och Kanada, är nu liknande arrangemang på gång. Även inne i Kina har spionernas ryktesspridning tilltagit för att svartmåla Falun Gong på alla samhällsnivåer; i chatrum på internet, på bloggar och på allmänna och privata sammankomster. Eftersom majoriteten av dessa personer låtsas vara Falun Gong-utövare, eller före detta Falun Gong-sympatisörer, kan deras ord lätt förvirra människor.

Enligt tjänstemän inom Kinas kommunistregim är rörelsen i New York bara ett test inför en global kampanj. Ifall detta prov lyckas kommer de omedelbart att sprida taktiken till alla städer och länder där kineser bor, tillämpa samma metod som för närvarande används i New York.

Underrättelsesystem i Japan, Kanada, Frankrike och Storbritannien har erhållit information om den kinesiska regimens arrangemang, inkluderat de lokala mediernas koordination beträffande svartmålning av Falun Gong. Åtskilliga länder ägnar stor uppmärksamhet åt hur USA:s regering hanterar händelserna i Flushing och hur förtalskampanjen utvecklar sig i New York-experimentet.

De senaste två veckorna har KKP organiserat grupper med personer som skriker förolämpningar, belägrar och även attackerar Falun Gong-utövare fysiskt då utövarna jobbat för Lämna KKP:s servicecenter. Peng Keyu, den kinesiske generalkonsuln i New York, medgav i ett telefonsamtal att han organiserat den här obehagliga händelsen för att väcka hat bland den kinesiska befolkningen - en händelse som fortfarande inte kommit till ett slut.

 

Översatt från: http://en.epochtimes.com/news/8-6-3/71378.html

Senaste ändring: 23 Sep 2021 kl. 21:51

Tillbaka