Hittills har 363.675.434 personer tagit avstånd från det Kinesiska Kommunistpartiet

Som en filial till organisationen till The Global Service Center for Quitting Chinese Communist Party, är Tuidang-center Sverige en ideell förening som stödjer de kinesiska medborgarnas utträde ur det kinesiska kommunistpartiet samt dess system, informerar och sprider fakta om det kinesiska kommunistpartiets brottsliga historia, bevakar utvecklingen av mänskliga rättigheter i Kina, och verkar för det kinesiska folket skall återupptäcka deras ursprungliga tradition och kultur.

Nio kommentarer om kommunistpartiet nu som video

Nu kan äntligen svenska tittare få möjligheten att få se de nio kommentarerna om kommunistpartiet textat till svenska.
Klicka på bilden till vänster för att börja titta på den dokumentärserie som har startat en fredlig revolution i dagens Kina. Nu är det 45.646.788 personer som har avsagt sig det kinesiska kommunistpartiet.

Jörgen Bergman
Ordförande  Tuidangcenter-Sverige

Läs mer
Tuidang på plats i Göteborg

“Tuidang” är ett kinesiskt ord som betyder “gå ur partiet”. Tuidang-rörelsen har vuxit snabbt i Kina och en orsak till avhoppen är Epoch Times artikelserie “Nio kommentarer om kommunistpartiet” som beskriver det kinesiska kommunistpartiets blodiga historia.

Läs mer
Tuidang-center informerar om KKP:s brott

Tuidang-center informerar om KKP:s brott

Representanter från Tuidang-centret i Sverige var under lördagseftermiddagen på Mynttorget i Stockholm för att uppmuntra kineser att träda ur det kinesiska kommunistpartiet (KKP) och informera allmänheten om KKP:s brott mot mänskliga rättigheter.

Läs mer
Nio kommentarer - Kinas icke- våldsrevolution

Nio kommentarer - Kinas icke- våldsrevolution

Det är tre år sedan Epoch Times för första gången publicerade artikelserien Nio kommentarer om det kinesiska kommunistpartiet. Med anledning av årsdagen den 23 november höll Epoch Times i Japan ett seminarium i Tokyo med titeln En noggrann undersökning av de Nio kommentarerna. Kinaforskare från både Kina och Japan undersökte den påverkan som de Nio kommentarerna har haft på Kinas politiska kretsar och samhället i allmänhet.

Läs mer
Flushing ett testområde för global antikampanj

Flushing ett testområde för global antikampanj

Zhou Yongkong, medlem i politbyrån och sekreterare för KKP:s centrala politiska och lagstiftande kommittéKKP-spioner förklädda till Falun Gong-utövare sprider lögner

KKP:s spioner klädde ut sig till Falun Gong-utövare för att sprida falska rykten om Falun Gong under en manifestation till stöd för de drygt 37 miljoner personer som officiellt har lämnat Kinas kommunistparti (KKP) och dess anslutna organisationer i Flushing, New York. 

Läs mer
Bokförbud sätter demokratin på prov

Bokförbud sätter demokratin på prov

Nio KommentarerbokDen thailändska polisen utfärdade den 8 oktober förbud mot tryckning och spridning av boken Nio kommentarer om det kinesiska kommunistpartiet. Förbudet tros hänga samman med påtryckningar från kommunistpartiet i Kina och har väckt tvivel kring demokratin i Thailand.

Läs mer
Flushings invånare tar avstånd från attackerna mot Falun Gong

Flushings invånare tar avstånd från attackerna mot Falun Gong

Falun Gong-utövare håller upp banderoller när marschbandet Tian Guo spelarFlushings gator har de senaste två veckorna varit scenen för märkliga företeelser. Alltifrån 10 kineser till åtskilliga hundra har dagligen samlats för att attackera Falun Gong-utövare. Joel Cooper, bosatt i New Yorks China Town, Flushing, tycker att händelserna som utspelat sig i grannskapet den senaste tiden är verkligt illa.

Läs mer
David Matas: "Utvisa den kinesiske konsuln"

David Matas: "Utvisa den kinesiske konsuln"

Kinas konsul Peng KeyuUSA borde utvisa den kinesiske konsuln som har uppmanat till våldsamma attacker mot kritiker gentemot den kinesiska regimen i New Yorks kinakvarter i Flushing, säger en framstående människorättsadvokat.

Läs mer
Kinesiska generalkonsuln medger att han organiserat mobben i New York

Kinesiska generalkonsuln medger att han organiserat mobben i New York

Kinas konsul Peng KeyuEn högt uppsatt tjänsteman från det kinesiska konsulatet i New York medger i en rapport att konsulatet uppviglat till en rad attacker mot regimkritiker i Flushing, New York förra veckan.

Läs mer