Hittills har 363.675.434 personer tagit avstånd från det Kinesiska Kommunistpartiet

Som en filial till organisationen till The Global Service Center for Quitting Chinese Communist Party, är Tuidang-center Sverige en ideell förening som stödjer de kinesiska medborgarnas utträde ur det kinesiska kommunistpartiet samt dess system, informerar och sprider fakta om det kinesiska kommunistpartiets brottsliga historia, bevakar utvecklingen av mänskliga rättigheter i Kina, och verkar för det kinesiska folket skall återupptäcka deras ursprungliga tradition och kultur.

Tuidang-center informerar om KKP:s brott

Postat av Administrator (admin) den 16 Jun 2008
Hem >>
På bilden talar sekreteraren för centret, Jens Almroth.
Representanter från Tuidang-centret (utträde ur KKP) samlades på Mynttorget under lördagen för att stödja kineser att ta steget ur kommunistpartiets grepp, genom att avsäga sig medlemskapet som de ofta blivit påtvingade i hemlandet. På bilden talar sekreteraren för centret, Jens Almroth. (Foton: Emil Almberg/ Epoch Times).
Utställningen
 
Tuidang-centrets ordförande Jörgen Bergman
Tuidang-centrets ordförande Jörgen Bergman
Tuidang Center informerar
 

Representanter från Tuidang-centret i Sverige var under lördagseftermiddagen på Mynttorget i Stockholm för att uppmuntra kineser att träda ur det kinesiska kommunistpartiet (KKP) och informera allmänheten om KKP:s brott mot mänskliga rättigheter.

- Vi är här för att stödja kineserna så att de kan gå ur KKP, för att på så sätt skapa en förändring till det bättre i Kina och för kineserna samt informera de i Sverige som inte känner till vad som sker i Kina, sade Tuidang-centrets ordförande Jörgen Bergman.

Alltsedan KKP kom till makten har cirka 80 miljoner människor dött en onaturlig död i händerna på kommunistpartiet - som än i dag fortsätter att förtrycka oliktänkande och religiösa personer såväl som journalister och etniska minoriteter som tibetaner och uigurer.

- 38, 2 miljoner kinesiska medborgare har hoppat av KKP. Dagligen hoppar tiotusentals av partiet. Många kineser tycker att det är beundransvärt att vi gör detta; många tycker att det är bra att det finns andra källor än KKP:s, säger Bergman.

KKP är känt för att påverka aktiviteter utomlands som exponerar deras brott och förtryck som till och med blivit värre i och med att Kina fick OS i Peking. Nu senast i Flushing i New York där Tuidangcentret informerat om KKP:s brott och uppmuntrat kineser att hoppa av partiet har KKP:s förlängda arm påverkat kineser att attackera manifestationerna. Till och med våld har använts mot personer som volontärarbetar för Tuidangcentret.

- Men poliser har hela tiden skyddat de som arbetet för Tuidangcentret. De arresterar de kineser som är våldsamma och fysiskt attackerar personer. I Sverige har vi dock inte haft några problem med attacker, säger Bergman.

Även i Malmö och Karlstad höll Tuidang-centret under helgen liknande aktiviteter.

Fakta

Tuidang-centret i Sverige bildades för ett år sedan. Tuidang, som betyder "lämna partiet", är en global företeelse. Syftet är att informera om det Kinesiska kommunistpartiets brott mot mänskliga rättigheter och det förtryck som pågår i dagens Kina, men syftet är också att hjälpa kineser att ta avstånd från kommunistpartiet.

Boken, Nio kommentarer om kommunistpartiet (Jiu ping gong shan dang), publicerad av Epoch Times, är en av hörnpelarna i informationskampanjen för att få kineser att förstå KKP:s historia och onda natur. Efter publiceringen av Nio kommentarer har miljoner kineser hoppat av kommunistpartiet i Kina.

 

 

Senaste ändring: 18 Jun 2008 kl. 14:01

Tillbaka